Jonas Röjdmark är medlem i SFEP

Att vara medlem i [http://www.sfep.se/medlem/?id=12] kanske inte kräver så stora meriter på den plastikkirurgiska marknaden, men att vara en av de som sitter i styrelsen måste nog ses som en merit. Är denna person också invald i Expertrådet på improveme.se så måste det hela borga för kvalité. Idag finns det bara en plastikkirurg som uppfyller dessa två kriterier, och det är Jonas Röjdmark. Varför denna plastikkirurg är så omtalad är lätt att förstå. Jonas Röjdmark har en av de bredaste erfarenheterna av plastikkirurgi som är möjligt under den tid som han har varit verksam i branschen. Här finns bred kunskap om alla de olika frågor och personliga perspektiv som kan uppkomma inför en plastikkirurgisk behandling eller operation.

Vid en kontakt med Jonas Röjdmark, vilken du bäst gör via Akademikliniken i Stockholm, kan du vara säker på att du alltid får den bästa behandling inom plastikkirurgi med de modernaste metoderna som ger de bästa resultaten.

This entry was posted on Wednesday, May 13th, 2015 at 1:35 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply