Kommer nog gå smidigt

Nu i helgen så ska jag inte jobba och jag har inte heller gjort några andra planer. Jag tycker att det är så himla skönt för det var så länge sedan som jag hade lite tid för mig själv att inte göra någonting speciellt på. Jag tror dock att jag kommer göra lite småsaker som jag har velat göra en lång stund men aldrig riktigt haft tid för. Jag tänkte exempelvis försöka komma iväg och köpa en dimmer från schneider. Det är en sådan sak som jag har tänkt att jag ska göra väldigt länge men jag har bara aldrig tagit mig tid. Det känns väldigt bra att känna att man är på väg nu och jag tror att jag kommer att uppskatta väldigt mycket sedan när jag installerat den att jag väl gjorde det. Jag hoppas att det kommer att gå smidigt men det tror jag att det kommer att gå.

This entry was posted on Tuesday, May 13th, 2014 at 9:44 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply