Bra att få lära sig

Jag kommer ihåg när man var liten och skulle gå på idrottslektionerna. Jag var aldrig så intresserad av idrott och jag var inte heller speciellt bra på det. De två grejerna kanske hänger ihop i och för sig men jag känner ändå någonstans att man kan ju vara bra på saker även om man inte tycker att det är så kul. Det kanske mer är så att man inte får chansen att göra det för man känner att man inte vill. Hur som helst så fanns det i alla fall vissa saker som jag ändå tyckte var vettiga med idrottslektionerna. Man fick ju ändå hlr utbildning där och det är ju nästan något av de vettigaste sakerna man har lärt sig i skolan över huvud taget. Det är riktigt bra helt enkelt och jag tror att det är många som känner att det var väldigt bra att få lära sig.

This entry was posted on Monday, March 31st, 2014 at 4:09 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply