Ett paradis i trädgården

Något som jag verkligen tycker om är att jobba i trädgården. Jag gillar att plantera blommor och att se dem växa upp. Det känns så skönt när man kan stå i en helt utblommad trädgård och får se belöningen för allt slit. Något som jag dock saknar i min trädgård är en pool. Min man och jag har pratat om att kontakta svenskapoolfabriken och se hur mycket det kostar för oss att bygga en pool. Jag tror att det skulle vara värt det, tänk att kunna bada på somrarna och omgiva sig med den vackra miljön som är min trädgård. Det skulle ju vara som att vara i ett paradis. Tänk att aldrig behöva åka på semester för att uppleva något sådant, att uppleva det varje dag i sin egen trädgård skulle ju vara helt fantastiskt, verkligen. Jag hoppas verkligen att det blir så att vi skaffar en pool.

This entry was posted on Thursday, January 23rd, 2014 at 9:39 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply